Veelgestelde vragen en antwoorden

Bestelling en Levering

Vraag: Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Antwoord: De gemiddelde levertijd is 1 - 12 dagen. Onze producten worden rechtstreeks vanuit de leverancier naar u verzonden. Dit unieke bedrijfsmodel stelt ons in staat om te besparen op opslag- en transportkosten, waardoor we producten tegen een lagere prijs dan onze concurrenten kunnen aanbieden en zelf de verzendkosten dekken.

Vraag: De verwachte levertijd is verstreken, waar is mijn bestelling?

Antwoord: In 99% van de gevallen worden bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kunnen bestellingen soms vertraging oplopen in het leveringsproces. U kunt de status van uw bestelling controleren via de volgende link:


Volg Uw Bestelling
Als u 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets heeft ontvangen, neem dan contact met ons op.

Vraag: Er ontbreken producten in mijn bestelling, hoe kan dat?

Antwoord: Omdat we met verschillende leveranciers werken, is het mogelijk dat producten afzonderlijk worden verzonden. Als er items ontbreken in uw bestelling, ontvangt u deze meestal binnen 2-3 dagen. Onze excuses voor het ongemak.

Vraag: Wat zijn de verzendkosten?

Antwoord: Wij dekken de verzendkosten van de bestelling.*

Retourneren en Ruilen

Vraag: Ik ben niet tevreden met mijn bestelling, kan ik deze retourneren?

Antwoord: Ja. Laat ons weten wat het probleem is, bij voorkeur met foto's, en we zullen kijken wat we kunnen doen. Doe dit zo snel mogelijk, bij voorkeur binnen 5 dagen!

Vraag: Ik wil een artikel retourneren, wat moet ik doen?

Antwoord: Als u niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. De producten moeten in originele staat met labels en tags worden geretourneerd en mogen geen gebruikssporen vertonen. Een retourzending moet altijd een Track & Trace-code hebben. De afzender is verantwoordelijk voor de zending. Zodra wij de geretourneerde items hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening wordt teruggestort.

Volgen en Traceren

Vraag: Waar kan ik mijn Track and Trace-code vinden?

Antwoord: U kunt uw e-mailadres en bestelnummer invoeren op deze pagina om uw pakket te volgen.

Vraag: De Track and Trace-code geeft geen informatie, hoe komt dat?

Antwoord: Track and Trace-informatie wordt beschikbaar zodra uw pakket is aangekomen bij de postdienst. Houd er rekening mee dat er enige vertraging kan zijn bij het bijwerken van de informatie.